طرح
توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه
طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه ، در قالب word به همراه فهرست موضوع و معرفی طرح جداول سرمایه گذاری کل دوره بازگشت سرمایه فضای مورد نیاز اشتغال زایی سهم تسهیلات استانداردهای مربوطه بازارهای داخلی و خارجی عرضه کنندگان محاسبات مربوطه توجیه فنی و اقتصادی طرح مورد بررسی و پژوهش قرار گرفته است |
![]() |
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 21 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 14 |
خلاصه طرح:
موضوع طرح : تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه
ظرفیت : 800 تن در
سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور
سرمایه گذاری کـل:
11/1379 میلیون ریال
سهم آوردة متقاضی: 11/139 میلیون ریال
سهم
تسهیلات: 1240 میلیون ریال
دورة بازگشـت سرمایه: 16 ماه
مقدمــه :
جمعیت جهان که در آغاز قرن پیش حدود دو
میلیارد نفر تخمین زده میشد به بیش از شش میلیارد نفر در آغاز سده جدید افزایش
یافته و پیش بینی میشود که تا سال 2020 این رقم از مرز هشت میلیارد نفر عبور کند،
یعنی در طول فقط دو دهه ، جمعیتی بالغ بر کل جمعیت جهان در آغاز قرن بیستم به جمع
نفوس جهان افزوده خواهد شد.
نیاز روزافزون این جمعیت رو به رشد به مواد غذایی ،
رشدی جهشی را در صنایع غذایی تمام ملل ایجاب مینماید. شیر، یکی از مهم ترین مواد
خوراکی مورد استفاده بشر است. شیر با دارا بودن مقدار زیادی پروتئین ، ویتامین ،
کلسیم ، سایر مواد معدنی و نیز حدود750 کیلوکالری انرژی در هر لیتر میتواند سهم
عمده ای در سلامت و سبد غذایی افراد جامعه داشته باشد.
در این میان ، نکته قابل
تامل ، استفاده از روش هایی برای حفظ بهداشت و سلامت شیر از محل تولید تا مصرف
نهایی آن است به طوریکه ضمن جلوگیری از فساد شیر ، از سرایت احتمالی بیماری های
مشترک انسان و دام نیز به مصرف کننده پیشگیری شود. یکی از کهن ترین این روش ها تهیه
ماست از شیر است. تولید و استفاده از ماست اولین بار در مناطقی از آسیای میانه و
سپس اروپای شرقی و مرکزی آغاز گردید و امروزه به واسطه سهولت تولید و نگهداری ، به
یکی از مهم ترین فراورده های لبنی مبدل گشته است.
مراحل تولید ماست به ترتیب
عبارتند از: تصفیه شیر خام، استاندارد سازی چربی، افزایش مواد جامد، گرم کردن
اولیه، هموژن سازی، انجام عملیات حرارتی در دمای 90 درجه سانتیگراد، سردکردن تا 43
درجه سانتیگراد ، اضافه کردن مایه و مواد افزودنی، پرکردن، آنلوباسیون، سردکردن و
انبار کردن است.
هدف ارائه کنندگان این طرح خرید و تبدیل شیر خام به ماست
پاستوریزه است که علاوه بر اینکه نقش بسزایی در حفظ سلامت شیر تولیدی واحدهای
دامداری دارد، دارای توجیه اقتصادی مناسبی نیز میباشد و همچنین زمینه اشتغال
نیروهای ماهر و نیمه ماهر را فراهم میآورد. ضمن اینکه این طرح دارای این قابلیت
میباشد که در قالب تعاونی های بانوان به مرحله اجرا درآید.
عناوین طرح توجیهی :
– خلاصه طرح
– مشخصات
سرمایه گذاری طرح
– معرفی محصول
– فرآیند تولید
– سرمایه
گذاری ثابت طرح
– محوطه سازی
– ساختمان های مورد نیاز
–
تاسیسات و تجهیزات
– هزینه ماشین آلات
– هزینه وسایل
آزمایشگاهی
– هزینه وسایل نقلیه
– هزینه های قبل از بهره
برداری
– جدول هزینه های ثابت طرح
– جدول هزینه های جاری
طرح
– حقوق و دستمزد نیروی انسانی
– هزینه سوخت و انرژی
–
هزینه استهلاک، تعمیر و نگهداری
– سرمایه در گردش
– قیمت
فروش
– محاسبه نقطه سر به سر
– محاسبه سود ویژه
– محاسبه سود
عملیاتی
– دوره برگشت سرمایه
مناسب برای:
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن
وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده
از تسهیلات بنگاههای زود بازده
گرفتن مجوزهای لازم از سازمانهای دولتی و
وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
طرح
توجیهی مجموعه اطلاعاتی است که نشان دهنده کلیه اطلاعات مورد نیاز برای شروع یک کار
تجاری تولیدی و یا خدماتی می باشد . اطلاعاتی از قبیل سرمایه مورد نیاز ، دستگاه ها
و لوازم مورد نیاز ، میزان تولید سالیانه و ... تا میزان حقوق و دستمزد در این طرح
ها تنظیم گردیده است . داشتن یک طرح توجیهی نه تنها برای افرادی که مایل به استفاده
از تسهیلات بانکی هستند مفید می باشد بلکه برای افرا علاقه مند به راه اندازی کسب و
کار نیز ضروری می باشد.